Adela Maria Macamete

Romania
Co-teacher: imbrea.nicoleta@yahoo.com

 

Follow me on Twitter: Twitter


School: Grădinița cu Program Prelungit "FLOAREA-SOARELUI" Reșița 22 students are involved The average age of the students: 5 - 6 År

Projects 2021

Cauzele schimbării climatice

Am prezentat copiilor filmulețe și planșe educative care relevă cauzele schimbării climatice.

Preșcolarii au oferit feed-back prin realizarea unor lucrări artistico-plastice.

Efectele schimbărilor climatice

Preșcolarii au descoperit, lecturând imagini sugestive, efectele schimbărilor climatice. După ce au dat un raspuns corect la ghicitorile despre mediul înconjurător, au primit câte o imagine legată de efectele schimbărilor climatice, apoi au lipit-o, realizând un poster.

Global causes and effects

Preșcolarii au asociat și au enumerat, prin jocuri de asociere a imaginilor și prin jocuri de rol, câteva dintre cauzele și efectele schimbarilor climatice la nivel global. 

Posibile soluții pentru schimbările climatice

Preșcolarii au desfășurat activități ce promovează reciclarea, adunând bateriile uzate și au realizat o fermă organică, punând la încolțit boabe de fasole.

Virtual interactions - Lego ”Build the Change” Webinar

Am participat la webinarul global LEGO  ”Build the Change”, alături de participanți din întreaga lume. Am interacționat virtual cu profesori și elevi din alte țări, de pe alte continente.

Webinar Climate Action Day 2021 with speakers from NASA, WWF, ONU

Am participat la Climate Action Day 2021 cu speakeri de la NASA, WWF, ONU, alături de ceilalți parteneri ai proiectului și am contactat presa pentru a mediatiza proiectul.


Impressions

ant
ant
ant
ant
ant
ant