Gianina Miloș

Romania
Co-teacher: Sandu Loredana

 

Follow me on Twitter: Twitter


School: Grădinița cu Program Prelungit FLoarea-Soarelui Reșița 23 students are involved The average age of the students: 4-5 År

Projects 2021

Cauzele incălzirii globale

Încalzirea globală este tot mai resimțită în ultimii ani. Prin încălzire globală se înțelege creșterea temperaturilor medii ale atmosferei, inregistrate în ultimele două secole și măsurate în imediata apropiere a solului și a apei oceanelor.

Cauzele principale ale încălzirii globale le-au fost prezentate preșcolarilor de la grupa mare printr-o prezentare power point. Subiectul a fost fascinant pentru micuți, făcându-i curioși și așteptând cu nerăbdare să afle și efectele încălzirii climatice.

Efectele încălzirii globale

Copiilor le-a fost prezentat un material despre efectele încălzirii globale, apoi au colorat fișe reprezentând tema discutată.

Soluții climatice la nivel global și local

Este bine ca cei mici să știe, că trebuie să ne protejăm pe noi și natura din care sunetm parte integrantă, pentru că viața noastră depinde de aceasta. Aerul, apa și solul sunt intens poluate de către oameni care produc cantități enorme de deșeuri de tot felul.

Viitorul planetei este în mâinile noastre!

Împreună putem să o protejăm!

Poluarea apei pe înțelesul copiilor

Un experiment realizat împreună cu prescolarii grupei mari Iepurași de la Grădinița cu Program Prelungit FLoarea-Soarelui Reșița. Nu vom salva tot ce ne-ar plăcea să salvăm, dar vom salva mai mult decât dacă nu am fi încercat deloc. Poluarea constituie din pacate o activitate tangibilă care afectează nu doar prezentul ci și viitorul omenirii. Din acest motiv copiii trebuie sa fie informați de mici cu privire la cauzele și efectele asupra mediului înconjurător.  

Salvam planeta, suntem eco!

O mare parte dinemisiile de gaze cubefect de drra sunt datorate transportului rutier. Cum putem reduce aceasta poluare? Ciclismul are un rol important. Dacă oamenii aleg sa călătorească cu bicicleta, ar putea avea un impact considerabil asupra congestiei locale și poluării. 


Impressions

ant
ant
ant