Virginia - Silvia Hadade

Romania
I am happy to be part of such a large community concerned about the future of our planet.

 

Follow me on Twitter: Twitter


School: Theoretical High School "Lucian Blaga" 19 students are involved The average age of the students: 6 - 11 Year

Projects 2020

We want a clean and healthy planet!

This week I talked to my students from the second grades about climate. I talked about what seasons I had when I was a child and what seasons we have now. Observing the differences, we wondered why the climate has changed and is changing. The children said that climate is changing continuously because there are too many cars, many trees are being cut down, people do not care about nature. Then I gave a definition of climate change.

Save the PLANET!

În a doua săptămână am plantat în grădina școlii, împreună cu elevii, doi pomi fructiferi. Am vizionat filmulețe documentare în care se prezentau efectele schimbărilor climatice, după care elevii au redat prin desene, aceste efecte.

Cum putem salva planeta?

În a treia săptămână a proiectului, am revăzut împreună cu elevii mei care sunt cauzele schimbărilor climatice și efectele acestora. Am avut de asemenea întâlniri online, pe Google Meet cu două școli, una din Chișinău și una din Oradea`.

Ce putem face ca să atenuăm problemele de sănătate ale planetei?

 Ca și în săptămâna anterioară, am discutat cu elevii despre cauzele și efectele schimbărilor climatice, iar apoi am avut activități în care copiii au venit cu idei de comportament și atitudine pentru a putea preveni problemele viitoare în ceea ce privește efectele încălzirii globale asupra plantelor, animalelor, tiparelor vremii și activității umane.

Haideți cu toții să avem grijă de Terra!

În această săptămână, având în vedere că elevii vor fi în vacanță, voi realiza o activitate online, în care vor viziona filmulețe legate de schimbările climatice și vom discuta noi modalități de comportament care să ducă la atenuarea acestora.

Climate Actions

În această săptămână vom interpreta scurte scenete în care vom încerca să arătăm un model de comportament pentru schimbarea mentalității în ceea ce privește încălzirea globală și schimbările climatice.

De asemenea, vom planta în grădina școlii, un măr, un copăcel ornamental și un brad.


Impressions

Images by Virginia - Silvia Hadade 2020-10-17Hadade
Images by Virginia - Silvia Hadade 2020-10-12Hadade
Images by Virginia - Silvia Hadade 2020-10-17Hadade
Images by Virginia - Silvia Hadade 2020-10-17Hadade
Images by Virginia - Silvia Hadade 2020-10-26Hadade
Images by Virginia - Silvia Hadade 2020-11-05Hadade