Ružica Vukelić

Serbia

School: ОШ ,,Никола Тесла" Кљајићево 5 students are involved The average age of the students: 7 Year

Projects 2020

RAZLIKA JE U NAMA

Moja mala grupa učenika prve je nedelje istraživala šta je to globalno otopljenje... tražili smo definicije, tražili smo uzroke, a zatim i napravili jedan plakat - To smo postavili u hodniku škole. Takođe smo pokrenuli i jedan projekat na eTwining-u s istom temom i u to uključili partnere iz Turske i Hrvatske. Radimo na dva fronta...  Pa evo mali doprinos:

DO SOMETHING FOR GW

DRVO PO DRVO...

Iako nije bas idealno vreme za sadnju novog drveca, mala ekipa je u dogovoru sa skolskom upravom zasadila jedno drvo i pri tome ponelo i mali peščani sat da nas sve podseti kako vreme ističe.

Kisele kise

Naucili smo sta su to kisele kise i kako da sprecimo njihov nastanak. 

МИСЛИ ГЛОБАЛНО ДЕЛУЈ ЛОКАЛНО

У нашој смо школи покренули акцију  Мисли глобално, делуј локално. Активирали смо се у скупљању матерјала  за рециклирање: папира, пластике, стакла и сваког другог отпада који се може поново искористити. Taкође смо одгледали и презентацију Спасимо планету.

Meeting with India

Ucenici RAtike Mattew iz Indije i moji djaci odrzali su sastanak na kome su predstavili svoju skolu i okolinu u kojoj zive , uzroke i posledice globalnog zagrevanja koji se desava na lokalnom nivou i nacine na koji pokusavamo resiti problem upravo na tom lokalnom nivou.


Impressions

Images by Ružica Vukelić 2020-11-02Vukelić
Images by Ružica Vukelić 2020-10-07Vukelić
Images by Ružica Vukelić 2020-11-02Vukelić
Images by Ružica Vukelić 2020-11-02Vukelić