Elena Vasilica Vlasie

Romania
Co-teacher: Adriana Vasilica Ianchiș

 

Follow me on Twitter: Twitter


School: Gradinita cu Program Prelungit nr.1 Caransebes - structura Gradinita cu Program Prelungit nr.2 Caransebes 29 students are involved

Projects 2020

Efectul de seră pentru preșcolari

Preșcolarilor le-a fost explicat ce este clima, încălzirea globală și cum se produce ea printr-un filmuleț. Copiii au putut observa care sunt elementele care produc această încălzire, ce este dioxidul de carbon și cât este el de nociv pentru planetă.

The effects of global warming are seen in the city of Caransebeș

Copiilor au vizionat o prezentare power point în care au văzut care au fost efectele încălzirii planetei Pământ în orașul Caransebeș. ei au fost uimiți ce inundații au fost în fiecare an în orașul nostru. Ei s-au întâlnit cu RIPI. Ripi salvează cpacii din păduri ca să nu fie tăiați.

Copiii din grupa albinuțelor au spus că ei vor fie salvatorii planetei și împreună cu RIPI-ecologistul să aibă grijă de păduri.

De azi înainte ei se vor numi MICII ECOLOGIȘTI.

Climate Action Project - How is the climate in other country?

Copiii au vizionate prezentările și filmulețe despre clima din alte țări. Eu au remarcat că în toate țările există poluare, inundații, copaci tăiați și este foarte cald. Ei au analizat globul pământesc să vadă cât este apă și cât este uscat. Au decupat buline pentru a vedea ce se întâmplă daca în loc de apă vom lipi buline, care vor reprezenta uscatul. Concluzia...rămânem fără apă. Copiii sunt dornici să facă echipă alți copii din alte țări să ajute la salvarea planetei.

CHILDREN LEARN ABOUT SELECTIVE RECYCLING

Copiii învață despre reciclarea selectivă. CHILDREN LEARN ABOUT SELECTIVE RECYCLING

Message to Mars

Help the Earth!

Micii ecologilti doresc să îi facă pe oameni să aibă grijă de natură. Mesajul lor este PLANTEZ UN COPAC, PLANETA O SALVEZ! PLANTEAZĂ CU NOI, SĂ O SALVEZI ȘI TU!

Little environmentalists want to make people take care of nature. Their message is I PLANT A TREE, I SAVE THE PLANET! PLANT WITH US, SAVE IT TOO!


Impressions

Images by Elena Vasilica Vlasie 2020-10-04Vlasie
Images by Elena Vasilica Vlasie 2020-10-11Vlasie
Images by Elena Vasilica Vlasie 2020-10-18Vlasie
Images by Elena Vasilica Vlasie 2020-10-26Vlasie
Images by Elena Vasilica Vlasie 2020-11-05Vlasie
Images by Elena Vasilica Vlasie 2020-11-08Vlasie