Ghiorghioni Diana Nicoleta

Diana Nicoleta Ghiorghioni

Romania

 

Follow me on Twitter: Twitter


School: Grădinița cu Program Prelungit Floarea-Soarelui Reșița 20 students are involved

Projects 2021

”Cauzele schimbării climatice”

Copiii au vizionat un power point despre cauzele încălzirii globale, apoi au oferit feedback prin realizarea de desene referitoare la tema abordată.

Efectele schimbărilor climate

Copiii au vizionat un ppt și un filmuleț de pe youtube referitor la efectele schimbărilor climatice la nivel global.

” CAUZELE ȘI EFECTELE LA NIVEL GLOBAL”

Preșcolarii au realizat desene referitoare la cauzele și efectele încălzirii globale asupra: oamenilor, climei, economiei, secetei, topirii ghețarilor, inundațiilor.

Soluții ale copiilor în vederea prevenirii încălzirii climatice.

După ce preșcolarii de la grupa mijlocie ”Florile” au aflat despre cauzele și efectele încălzirii climatice, au găsit potențiale soluții pentru a opri acest fenomen. Ei au considerat că soluțiile găsite la această vârstă: plantarea/îngrijirea unor pomișori, plante, flori; reciclarea, reprezintă un prim pas în stoparea încălzirii globale, dar și un exemplu dat adulților, că ei doresc să trăiască într-un mediu curat, nepoluat, care să le ofere o viață sănătoasă. De asemenea, copiii au redat și prin: desene, colorare de imagini, realizarea unui poster aspecte legate de tema abordată.

 

 

„Noi aducem schimbarea, pentru a schimba Planeta!”

Preșcolarii de la grupa mijlocie „Florile” au reciclat selectiv baterii și au creat o mică grădină cu plante folosind diferite deșeuri. ei vor să arate că pot să producă o schimbare pentru binele Planetei, pentru diminuarea poluării.

„Climate Action at Kindergarten with Extended Sunflower Program”

Acțiunile derulate cu copiii de la grădinița noastră în cadrul proiectului „Climate Action”, au fost prezentate în mass-media.


Impressions

ant
ant
ant
ant
ant