Andreea Postolache

Romania

 

Follow me on Twitter: Twitter


School: Scoala Gimnaziala "Elena Doamna" Cuza-Voda 24 students are involved

Projects 2020

Schimbările climatice

Schimbările climatice reprezintă o reală provocare pentru societatea actuală, manifestată la nivel global. Creșterea continuă a temperaturilor medii anuale, ca urmare a industrializării masive din ultima jumătate a secolului al XX-lea, a dus la dezechilibre majore pe întreg globul.

Elevii au fost contientizați cu privire la pericolele pe care le reprezintă încălzirea globală și au înțeles că, pentru a opri acest proces, este nevoie de implicarea intregii societăți, de la mic la mare.

Să redăm zâmbetul Pământului!

Obiectivul principal al activității a fost orientat spre conștientizarea efectelor acțiunii oamenilor asupra vieții pe Pământ.

Elevii au urmărit un filmuleț pentru a observa efectele distructive ale neglijenței oamenilor, apoi au ilustrat planeta Pământ, încercând să atragă un semnal de alarmă, îndemnând la responsabilizarea cetățenilor.

Efectele schimbărilor climatice asupra plantelor

Obiectivul principal al activității a vizat observarea efectelor schimbărilor climatice asupra plantelor. Elevii au studiat ciclul de viață al plantelor. Au analizat semințe germinate și vlăstari aflați în diferite stadia de dezvoltare. Ulterior, au plantat propriile semințe de floarea soarelui, urmând a le observa cresterea si dezvoltarea în următoarele săptămâni.

Măsuri pentru diminuarea efectelor schimbărilor climatice

Elevii au urmărit prezentări și video-uri postate de elevi din întreaga lume, interesați de reducerea efectelor dezastruoase ale încălzirii globale. Ulterior, au oferit propuneri pentru stoparea poluării.


Impressions

Images by Andreea Postolache 2020-11-27Postolache
Images by Andreea Postolache 2020-12-02Postolache
Images by Andreea Postolache 2020-12-02Postolache
Images by Andreea Postolache 2020-12-02Postolache
Images by Andreea Postolache 2020-12-02Postolache