Alice Ileana Gitan

Romania

 

Follow me on Twitter: Twitter


School: Gradinita Ciupercuța 25 students are involved The average age of the students: 6 Year

Projects 2020

SALVĂM PLANETA ALBASTRĂ!

  Acest proiect este derulat împreună cu copiii de vârstă preșcolară.Cum am putut explica schimbările climaterice, cauzele și efectele acesteia asupra mediului înconjurător? Prin exemple de bună practică și prin povești realizate în natură. Modul de explicare a fost prin abordarea unor strategii interactive de învățare și prin descoperire.

Plantăm copaci! Salvăm planeta!

   Activități cu caracter gospodăresc, derulate în curtea grădiniței. Copiii au inteles din povești, din exemple de bună practică, ce inseamna plantarea copacilor si efectele asupra mediului înconjurător.

Nature amezes us- the child in it grows

Derularea unor activități din care copiii au invatat de ce trebuie să participe activ la ocrotirea naturii.Factorii care o degradează pot fi reduși ca număr și intensitate doar de către oameni.

Educăție pentru o viață mai bună!

Copiii împreună cu părinții au găsit soluții pentru o viață mai bună intr-un mediu mai curat.Astfel si-au creat o planificare a zilelor in care vor merge impreuna pentru a realiza curatarea unor parcuri sau zone din oras care sunt afectate de poluare din cauza materialelor refolosibile si a gunoaielor existente.Repopularea cu peste a apelor din jurul orasului.

IMPREUNA PENTRU O PLANETA VERDE!

Copiii din doua orase din Romania s-au intalnit online si au transmis mesaje care cuprindeau dorintele lor si ceea ce vor face pentru a pastra un mediu curat.Au cantat impreuna , s-au bucurat ca se pot vedea desi sunt la sute de km distanta. Mesajele lor au fost publicate pe paginile de Facebook ale institutiilor din care proveneau.Orasele care si-au dat mana pentru o lume mai oxigenata, au fost Bucurestiul si Targu Mures.

Inspiram oxigen! Expirăm sănătatea planetei!

O temă de interes local, desfășurată împreună cu comunitatea locală. Activități online de promovare a unor evenimente benefice salvării mediului înconjurător a zonei în care funcționează grădiniță. 


Impressions

Images by Alice Ileana Gitan 2020-11-01Gitan
Images by Alice Ileana Gitan 2020-10-09Gitan
Images by Alice Ileana Gitan 2020-10-09Gitan
Images by Alice Ileana Gitan 2020-10-09Gitan
Images by Alice Ileana Gitan 2020-10-09Gitan
Images by Alice Ileana Gitan 2020-11-08Gitan