Loredana Sandu

Romania
Co-teacher: Gianina Milos

 

Follow me on Twitter: Twitter


Grupa MARE Step by step "IEPURASII"
School: Gradinita P.P. "FLOAREA SOARELUI" Reșița 23 students are involved The average age of the students: 4-5 ani 年

Projects 2021

Cauzele schimbarii climatice

Prescolarii de la Grupa MARE Step by step *IEPURASII*, de la Gradinita P.P. *Floarea-soarelui*, Resita, au vizionat un filmulet PPT in care le-au fost prezentate CAUZELE principale ale schimbarii climatice, micutii oferind feedback prin realizarea unor lucrari practice, subiectul fiind unul fascinant pentru ei, facandu-i foarte curiosi.

Efectele schimbarii climatice

Prescolarii de la Grupa MARE Step by step *IEPURASII*, de la Gradinita P.P. *Floarea-soarelui*, Resita, au vizionat un filmulet educativ PPT in care le-au fost prezentate EFECTELE schimbarilor climatice, micutii oferind feedback prin realizarea unor lucrari artistico-practice.

Cauzele si efectele globale ale schimbarii climatice

Prescolarii de la Grupa MARE Step by step *IEPURASII*, de la Gradinita P.P. *Floarea-soarelui*, Resita, au vizionat un filmulet PPT in care le-au fost prezentate cauzele si efectele poluarii la nivel global, micutii afland ca aceste fenomene devastatoare au afectat toate continentele (inundatii, incendii etc.). Micutii au oferit feedback prin rezolvarea unor fise de lucru.

Solutiile schimbarii climatice

Prescolarii de la Grupa MARE Step by step *IEPURASII*, de la Gradinita P.P. *Floarea-soarelui*, Resita, au identificat si au gasit impreuna SOLUTII pentru reducerea poluarii (pastrarea curata a mediului, plimbari, pe jos, in aer liber etc.). Un aer curat aduce beneficii sanatatii.

Interactiuni virtuale (live)

Am participat la webinarul global (live) *Climate Action Day 2021*, alaturi de 250.000 de persoane (prescolari, elevi, studenti, profesori) din 146 de tari. A fost o reala placere sa ascult invitatii enenimentului, printre care s-au aflat HRM Printul William, presedintele Jamex Alix Michel, Seychelles, Rick Davis, NASA, Matt Larsen-Daw, WWF, HRM Princess Esmeralda, Belgia, Juan Pablo Celis Garsia, Programul ONU pentru mediu etc.

Prezentari in mass-media

Gradinita P.P. *Floarea-soarelui*, Resita, este una dintre cele 250 de scoli la nivel global careia i-a fost recunoscuta munca in cadrul Proiectului Climate Action, fiind premiata cu titlul de Scoala de Excelenta de catre Cartoon Network Climate Champions.


Impressions

ant
ant
ant
ant
ant
ant