Lavinia Mihăilescu

Romania

 

Follow me on Twitter: Twitter


Ecaterina Teodoroiu, 4th grade
School: Școala Gimnazială Ecaterina Teodoroiu 25 students are involved The average age of the students: 11 年

Projects 2021

Ce provoacă modificările de pe Pământ?

Elevii au fost provocați să descopere noile modificări planetare și cauzele acestora. De asemenea, ei și-au dorit să disemineze rezultatele brain storming-ului prietenilor, familei, cunoscuților, etc

Care sunt efectele despăduririlor?

Elevii au dezbătut efectele despăduririlor globale, conștintiznd pericolul pentru sănătatea umană, dar și pentru longevitatea normală a Planetei Abastre.

Protecția mediului înconjurător

În timpul activității s-au discutat problemele vizibile ale mediului înconjurător, dar și eventualele măsuri de protecție, văzute prin ochii copilului.

Soluții la îndemână

Elevii au realizat că o educație eficientă în ceea ce privește evitarea poluării apelor, pământului, dar și aerului, sunt soluții urgente care trebuie aplicate, pentru evitarea dezastrelor din mediul înconjurător.

Schimb de bune practici

Elevii au dezbătut, comparat și emis potențiale soluții aplicabile, la dificultățile cu care se confruntă Planeta Pământ, toate adunate într-un puzzle uriaș, .

Un comportament potrivit, zilnic

Finalitatea proiectului a constat în emiterea deciziei ca în fiecare zi a vieții noastre să adoptăm un comportament demn de cetățean ”verde” al planetei. 


Impressions

ant
ant
ant
ant
ant
ant