Nosal Raluca Irina

Raluca Nosal

Romania
Co-teacher: Osman Carmen

Grupa „Greierașilor”
School: Gradinita P.P. „Floarea -Soarelui” Resita 25 students are involved The average age of the students: 5 years Year

Projects 2021

ÎNCĂLZIREA GLOBALĂ - CAUZE

Preșcolarii au urmarit un film power point , descoperind care sunt cauzele care produc încălzirea globală. Au urmat apoi discuții în urma celor prezentate , copiii au venit cu informații anterioare. 

ÎNCĂLZIREA GLOBALA- EFECTE

În urma prezentarii power point, preșcolarii au descoperit care sunt efectele care se produc în urma încalzirii globale. Au realizat desene reprezentative legate de tema în discuție.

Cauze și efecte ale încălzirii globale

În urma vizionării unui material si a discuțiilor purtate pe baza materialului informațional, preșcolarii au realizat o lucrare colectivă, prin care au redat câteva din cauzele si efectele pe care le au incalzirea globala asupra omenirii și nu numai. 

METODE PRIN CARE POTI SA RESPIRI UN AER CURAT

S-au purtat discutii cu prescolarii despre anumite solutii simple care ar putea reduce poluarea.

Prietenii naturii!

In cadrul activitatii `Sa salvam natura!`- domeniul Stiinte , prescolarii au vizionat filmulete, s-au transpus in jocuri de rol pentru a salva planeta si au hotarat sa devina `Prietenii naturii~. Astfel au plantat diverse rasaduri, au realizat lucrari colective cu mesajul `Salvati natura!~.

Impactul proiectului Climate Action

Cadrele didactice și prescolarii s-au implicat in actiunile propuse de organizatorii proiectului, dorind ca prin acest proiect să provovam prescolarii sa gaseasca solutii pentru a stopa schimbarile climatice.


Impressions

ant
ant
ant
ant
ant
ant
ant