Maria Iacheva

Bulgaria

 

Follow me on Twitter: Twitter


Учениците ни
School: ПГ"Петър Парчевич" 25 students are involved

Projects 2020

Инициатива: "Засади дръвче, спаси планетата!"

Осъществи се съвместна инициатива между ПГ"Петър Парчевич"-град Раковски и издателство "Публик рилейшънс" за засаждане на "Изумрудено дърво" в  училищния парк. Учениците засадиха дървото в топла и обогатена почва, като го поляха със свежа вода. 

Екипът ни създаде груповите си правила, за да се създаде организационен климат. Нарисувахме си и лого на проекта "Климатът и ние".

Еко групата за училищни екоинициативи си създаде Кодекс за поведение, както и лого, което да използваме в работата си.

Изложба на ръчно изработени картини

С помощта на г-жа Мария Златкова и г-н Атанас Атанасов, учениците от 8 клас-Милко Патазов и 9 клас-Юлияна Романова създадоха прекрасни картини от природни материали, изобразяващи красотата на есенния сезон.

Участие на наши ученици и учители в кампанията "Съпричастен бъди, капачка донеси"

Екип от ученици-Валерия Чанова и Милко Патазов и г-н Атанас Атанасов-училищен психолог участваха в събирането на пластмасови капачки в ПГ"Петър Парчевич", с цел принос в опазване на околната среда. Кампанията "Съпричастен бъди, капачка донеси" е организирана от Център за обществена подкрепа "Светулка"-град Раковски. Участниците ни получиха благодарствено писмо от организаторите, а наградата са: слънчевите усмивки за нашите ученици!


Impressions

Images by Maria Iacheva 2020-10-15Iacheva
Images by Maria Iacheva 2020-10-14Iacheva
Images by Maria Iacheva 2020-10-14Iacheva
Images by Maria Iacheva 2020-10-21Iacheva