Daniela Florentina Roibu

Romania
Co-teacher: Not.
My name is Roibu Daniela Florentina and I am a teacher for primary education at the Gymnasium School Nr. 6 Suceava, Romania. I have 29 years of experience in cadastre and I am permanently open to change. The time we all go through is a challenge for me!

 

Follow me on Twitter: Twitter


School: Școala Gimnazială Nr. 6 Suceava/ România 24 students are involved The average age of the students: 6 Year

Projects 2020

Suntem mici, dar voinici!

Proiectul nostru, parte integrantă a proiectului CLIMATE ACTION se dorește a fi o conștientizare a celor mai mici școlari că sunt în stare să ia măsuri pentru o lume mai bună prin creativitate, empatie, spirit de colaborare în rezolvarea problemelor. A sosit momentul ca oamenii mari să fie ajutați de cei mici în rezolvarea problemelor de schimbare climatică. Prin joc și poveste putem da naștere unor soluții inovatoare în acest sens!

Suntem mici, dar voinici!

Prin intermediul filmulețului de desene animate ,, O RAZĂ DE SPERANȚĂ", elevii clasei pregătitoare află cine este ,, Monstrul încălzirii globale", și cine este răspunzător de trezirea acestuia. Fac cunoștință cu prietenii GES: metanul, dioxidul de carbon și oxizii de azot. Află că aceștia, fiind în exces, produc încălzirea globală. Conștientizează că salvarea noastră sunt COPACII!!!

Suntem mici, dar voinici!

Întâlnirea virtuală din această săptămână a avut loc între școala noastră, Clasa pregătitoare de la Școala Gimnazială Nr. 6 Suceava - România și Heritage Internationa School from Chișinău - Republica Moldova, clasa a III-a. A fost o întâlnire reușită prin intermediul căreia elevii au discutat despre schimbările climatice și au conștientizat că salvarea planetei stă în puterile lor. 

                                                                                                                           WE ARE SMALL, BUT STRONG!

                                                                                                                          TOGETHER WE  SAVE THE EARTH!


Impressions

Images by Daniela Florentina Roibu 2020-10-01Roibu
Images by Daniela Florentina Roibu 2020-10-08Roibu
Images by Daniela Florentina Roibu 2020-10-17Roibu