CONSTANȚA CARMEN OSMAN

Romania
Co-teacher: NOSAL RALUCA

 

Follow me on Twitter: Twitter


School: GRĂDINIȚA cu P P,,FLOAREA-SOARELUI " REȘIȚA 17 students are involved The average age of the students: 6 Year

Projects 2021

Cauzele incalzirii globale in orasul meu

Prescolarii grupei mari ,,Greierasii" de la Gradinita P.P. ,,Floarea-Soarelui" Resita au selectat imagini care reprezentau cauza poluarii si implicit a incalzirii globale in orasul lor, Resita, pe care le-au pus pe un poster

Efectele incalzirii globale in orasul meu

Prescolarii grupei mari ,,Greierasii"au desenat si au reprezentat prin desenele lor efectele incalzirii globale in orasul meu: inundatii,furtuni, oameni bolnavi, caldura excesiva, etc.

S.O.S Biodiversitatea!

Prescolarii de la grupa mare ,,Greierasii", Gradinita cu Program Prelungit ,,Floarea-Soarelui" Resita au vizionat un PPT ,,S.O.S Biodiversitatea!" afland informatii despre biodiversitate si schimbarile climatice, fiind una dintre cele mai mari provocari ale planetei noastre.

In urma vizionarii, prescolarii au realizat desene care au reprezentat elemente ale incalzirii globale

,,Suntem mici, dar implicati!"

Prescolarii de la grupa mare ,,Greierasii", Gradinita P.P ,,Floarea-Soarelui' Resita s-au implicat in gasirea unor solutii ce au in vedere schimbarile climatice, astfel:

1. Au realizat o macheta reprezentand o zona urbana unde au amplasat mini pancarde cu imagini de solutionare a problemelor de mediu

2. Au plantat floari in clasa lor si le-au ingrijit pentru a avea un aer mai curat

3. S-au implicat in activitati de protectia mediului prin colectare de baterii in cadrul actiunii ECOTIC

,,Impreuna salvam Planeta Albastra!"

Prescolarii de la grupa mare ,,Greierasii" prin implicarea in actiuni de reciclare a peturilor, a bateriilor si a altor materiale poluante au gasit solutii aplicabile la problemele de mediu cu care se confrunta Planeta Albastra. Astfel, lucrand impreuna in echipa au construit ,,Automobilul viitorului"(masinuta) care sa functioneze fara a emana CO2 in atmosfera.

,,Pamantul este casa noastra!"

Proiectul Climate Action a fost mediatizat atat in presa locala cat si pe reteaua de socializare Facebook

Actiunile noastre prin solutiile pozitive care au fost abordate fata de problemele de mediu, din cadrul proiectului, au avut un feedback excelent

The Climate Action project was covered both in the local press and on the social network Facebook .Our actions through the positive solutions that were approached to the environmental problems, within the project, had an excellent feedback.


Impressions

ant
ant
ant
ant
ant
ant